De yoga producten van Decathlon zijn ontworpen door users, voor users. Iedereen heeft andere wensen en daarom is het fijn dat er meerdere soorten yoga zijn die bij persoonlijke doelen van onze users aansluiten. Ons doel is om te voldoen aan de verschillende behoeften van yogi’s, van soft varianten zoals bijvoorbeelde Yin yoga tot dynamische varianten zoals de Ashtanga- en Vinyasa yoga.

Yoga bij Decathlon

Bij Decathlon maken we yoga toegankelijk voor iedereen, zodat elke user zijn of haar eigen niveau kan verbeteren. Wij weten dat natuur en gezondheid belangrijk zijn, daarom bieden wij de zachtheid van biologisch katoen. Daarnaast voelt onze yogakleding als een tweede huid aan dankzij het ademend vermogen van de gebruikte materialen.

Verder ontwerpen en testen wij al het yoga materiaal, zodat je houdingen nog comfortabeler zijn.

Het team

Wij zijn een team van yogi's. Wij zijn allemaal om verschillende redenen met yoga begonnen, maar we blijven oefenen om dezelfde redenen: de mentale en lichamelijke voordelen. De voordelen die yoga ons heeft gebracht, motiveert ons om producten te ontwerpen die voldoen aan de behoeften van elke andere yogabeoefenaar.

ONZE WAARDEN

Wij zijn optimistisch: gepassioneerd over onze sport met de wens om te innoveren en te creëren. We respecteren de omgeving, anderen en de oorsprong van yoga. We zijn actief in onze communicatie: we delen en ondersteunen elkaar in de praktijk, zowel onze ambassadeurs als onze yogagemeenschappen zijn belangrijk voor ons.

Kijk ook eens naar onze ecodesign yoga collectie.

Namasté!

TOP PRODUCTEN VOOR YOGA

Grey pants
NAADLOZE 7/8-YOGALEGGING VOOR DAMES GEMÊLEERD GRIJS

Op zoek naar een perfect zittend kledingstuk om de 'omlaagkijkende hond' te oefenen? Dankzij zijn naadloze afwerking kun je deze legging helemaal vergeten en je volledig concentreren op je ademhaling!

OPVOUWBARE RUBBEREN YOGAMAT VAN 1,5 MM DIK BEIGE

De meest slipvaste yogamat, 1,5 mm dik, zuiver natuurrubber. Opvouwbaar, dus gemakkelijk mee te nemen. Gewicht: 1,2 kg. Te gebruiken als extra matje. Afmeting: 180 x 62 cm.

NAADLOOS YOGA T-SHIRT VOOR HEREN ZWART / BLAUW

Een naadloos, vederlicht en ademend T-shirt dat zit als gegoten... blijft goed op de heupen zitten, ook bij omgekeerde houdingen. Ideaal voor dynamische yoga!

NAAR BOVEN