5 REDENEN OM TE FITNESSEN SAMEN MET JE VRIENDEN!

Wat moet je zonder je vrienden? Zij staan altijd voor jou klaar en andersom ook. Dus hoe leuk is het om samen met je vrienden aan je goede voornemens te werken? Want zeg nou zelf, wie kunnen jou nou beter motiveren dan je vrienden?

1. BLIJF GEMOTIVEERD 

Een fysieke inspanning leveren samen met je vrienden, dat maakt het sporten nog leuker. Bovendien is het een reden om elkaar elke week te zien, nóg beter!
Samen zijn, dezelfde inspanningen leveren, doelen stellen, tijd nemen voor jezelf of de les cardiotraining nabespreken, dat zijn de geheime ingrediënten om gemotiveerd te blijven. Een goede tip, spreek regelmatig af en leg dit vooraf vast. Pak jullie agenda's er dus maar alvast bij!

2. STEL JE DOELEN 

Gewicht verliezen, slanker worden, sterker worden, in vorm blijven of je gewoon uitleven en plezier maken! Redenen genoeg voor een sportieve date met je vrienden. Hebben jullie een gemeenschappelijk doel, dan is het nog beter en ook gemakkelijker om vol te houden. Ben je klaar voor onvergetelijke en mega gezellige cardiosessies?

3. EEN NIEUWE OUTFIT KOPEN 

Uiteindelijk kan je het vergelijken met een shopping-uurtje onder vriendinnen, maar dan om te sporten! Heb je een nieuwe outfit, dan wil je die ook onmiddellijk aantrekken. Kies een outfit waar je je comfortabel bij voelt en schoenen waarbij je genoeg ondersteuning hebt.

4. DOE NIEUWE ERVARINGEN OP 

Maak je goede voornemens, dan is dat de gelegenheid om eens iets nieuws uit te proberen, iets wat je motiveert, wat je leuk vindt, wat aan je verwachtingen voldoet en waarmee je je gestelde doelen kan behalen. Cardiofitness is een populaire lichamelijke activiteit die voortdurend innoveert. Doorbreek je routine en verander nu je gewoontes: Hoop, SoulCycle, Pound, Fitboxing...er is voor elk wat wils. Voor welke training je ook kiest, je zal zeker calorieën verbranden en het zal je goed doen!

5. PLEZIER MAKEN 

Elke inspanning verdient een beloning, doe jezelf een plezier en ga samen met je vriendinnen vieren! Organiseer dat avondje uit en vier je sportieve inspanningen. Je mag best wel trots zijn op jezelf, je hebt je inzet getoond en je aan je belofte gehouden. Het is niet de bedoeling om al je energie te verspillen maar kies iets wat je leuk vindt en feest op een gezonde manier.

sportexpert fitness

Dewi

Sportexpert fitness

Voor vragen staat Dewi uiteraard voor je klaar: dewi.wijdeven@decathlon.com

Tips
fitness_cardio_vriendinnen_domyos
Vrienden delen alles en zijn er ook steeds voor elkaar, welke voornemens ze ook hebben, zolang ze maar samen zijn... er is niets leuker dan samen te trainen om elkaar te motiveren en het jaar goed in te zetten!
Tips
Fitnessbal1
Welk deel van het lichaam is het meest complex voor ons? Het gaat ongetwijfeld om de buik ... Als je op zoek bent naar een effectieve methode om wat rondingen te wissen en je beter te voelen in je lichaam, dan is het hier: de gymbal. Hieronder leggen we uit waar je op moet letten wanneer je een fitnessbal wilt aanschaffen.
Tips
Fitness schoenen
Cardiotraining, krachttraining, crosstraining ... voor de basisbewegingen adviseren wij fitness schoenen nodig die hier specifiek voor gemaakt zijn. Ontdek onze tips!
Tips
Cardiotraining, krachttraining, crosstraining of bodybuilding ... Fitness schoenen zijn super belangrijk voor de juiste ondersteuning en vaak wordt het belang onderschat. Ontdek onze tips en kies de juiste fitness schoenen!
Tips
Hoe kies ik een fitnessmat?
Bekijk onze tips om te helpen kiezen van de juiste fitnessmat. Een fitnessmat kan super praktisch zijn als je thuis wilt gaan beginnen met fitnessen. Wij helpen je de juiste keuze te maken.
NAAR BOVEN