Alle sportadviezen

423 Tips
Pages
vissen
Vaste stok vissen is bij uitstek de tak van de hengelsport om mee te starten! Met vrienden, vriendinnetjes of de familie lekker naar de waterkant om verschillende soorten vissen te gaan vangen met een ‘simpele’ vishengel en een dobber. Maar welke soorten vissen kun je hiermee vangen?
Alt/Gebitsbescherming vechtsporten
Gebitsbeschermers, ook wel bitjes genoemd, werden voor het eerst ontworpen en geproduceerd in Londen. Dit was met name om lipscheuren in bokswedstrijden te voorkomen. Tegenwoordig worden gebitsbeschermers in verschillende sporten gebruikt. Bij boksen vechtsporten, maar ook bij teamsporten als (ijs)hockey en rugby. De voornaamste reden hiervoor is het beschermen van de tanden en het tandvlees. Hieronder vind je alle benodigde informatie over het kiezen en gebruiken van gebitsbescherming.
vissen
Vaste stok vissen is bij uitstek de tak van de hengelsport om mee te starten! Met vrienden, vriendinnetjes of de familie lekker naar de waterkant om verschillende soorten vissen te gaan vangen met een ‘simpele’ vishengel en een dobber. Maar welke soorten vissen kun je hiermee vangen?
sy
Waarom Stand Up Paddle (SUP) en yoga combineren? SUP yoga is de ultieme manier om te genieten van de rust van de natuur en yoga op een bijzondere manier uit te voeren. Met onderstaande uitleg kun je zelf het water op en SUP yoga oefeningen uitproberen!
Vaderdag Avonturier
Zondag 21 juni is het Vaderdag! Tijd om jouw vader in het zonnetje te zetten, zowel letterlijk als figuurlijk. Nu de zomer eindelijk in zicht is, is het tijd om jouw avontuurlijke vader mee op pad te nemen. Is jouw vader niet zo een actieve avonturier die zich graag in bossen en op wateren bevindt? In deze blog helpen wij jou mee deze dag zo speciaal mogelijk te maken en activiteiten te plannen die bij jouw vader passen! In welk van deze 4 types herken jij je vader?
vakantie
Nog even en het is zover: de zomervakantie komt eraan! Ben jij op zoek naar vakantie-inspiratie? In deze blog ontdek je vijf verschillende soorten vakanties die je zomervakantie onvergetelijk maken. Houd jij wel van een actieve fiets- of watersportvakantie? Of neem je liever de tijd om te ontspannen tijdens een strandvakantie of het kamperen? Of vind je een thuisvakantie wel aantrekkelijk klinken? Wat je ook gaat doen, Decathlon heeft alles voor jouw zomervakantie. Met de tips uit deze blog geniet jij deze zomer extra van je vrije tijd. Wie weet probeer jij na het lezen straks alle soorten uit. Go try en geniet van je vakantie!
Tent laten drogen
Iedereen kent het wel, dat moment wanneer je de tent wil gaan inpakken en het gaat regenen. Nat de tent opbergen is de ideale manier voor schimmelvorming. Om dit te voorkomen leggen we in dit sportadvies uit hoe je een tent het beste kan laten drogen.
luchtbedden en slaapmatjes onderhouden
In dit sportadvies leggen we uit hoe je het beste een slaapmatje en een luchtbed kunt onderhouden om er zo lang mogelijk plezier van te hebben.
Slim kamperen met kinderen
We hebben wat tips op een rijtje gezet om het kamperen met kinderen nog leuker te maken. 
Buitenspeeldag
Buiten bewegen is goed voor zowel je lichaam als geest. Daarom hebben we voor jou 4 leuke buitenspellen op een rijtje gezet die je samen met je familie, vrienden of buren kan doen. Deze spellen zijn leuk voor jong en oud en kunnen op elk tempo gespeeld worden. Of je nou fit bent of niet, deze activiteiten kan iedereen doen zolang je maar plezier hebt. Geniet van de buitenlucht, wees speelsgewijs in beweging en besteed wat extra tijd met je vrienden of familie. Lees verder om achter onze 4 buitenspeeltips te komen: van de oude bekende spelletjes stoepranden en flessenvoetbal, tot de uitdagende spellen boogschieten en het Kubb spel. Veel plezier!
NAAR BOVEN