WAAR KAN JE EEN FANATIEK GOLFER EEN PLEZIER MEE DOEN?

Het is elk jaar hetzelfde... Je vriend, zus, schoonvader of neef is gebeten door de golfsport. Maar laat de wereld van birdies en greens jou nu net helemaal vreemd zijn. Hoe ga je een origineel en geschikt cadeau vinden voor de golfers rondom jou?

Met welk geschenk kan je iemand die golft blij maken?
1

EEN PUTTINGSET OM THUIS TE SPELEN

Pluspunt: Van je huis een putting green maken? Dankzij de ballen die rollen zoals op een green en de hole met randjes, kun je met deze puttingset thuis net zoveel plezier beleven als wanneer je op de golfbaan staat. Met dit pakje onder de kerstboom mag je zoveel mogelijk ballen proberen te putten! Voor wie? Voor iedereen die van golf houdt, dus voor ervaren spelers maar ook voor beginners. Kostprijs: 15 € voor de hole en de drie ballen (een putter Inesis 100 heb je voor 20€). Beoordeling: 4,5/5 - “Ik had mijn twijfels, maar hiermee kan je thuis echt prima trainen. Je hebt geen mat nodig en mijn bal rolt naargelang mijn swing vrijwel even snel als op de green. Heel aangenaam verrast!”

Met welk geschenk kan je iemand die golft blij maken? Een afstandsmeter!
2

EEN AFSTANDSMETER VOOR HET GOLFEN

Pluspunt: Het toestel heeft een functie voor hellingcompensatie, om de afstand tot de hole nauwkeurig te kunnen berekenen. Niets houdt je golfende naasten nu nog tegen om de vlaggen te gaan zetten! Voor wie? Bedoeld voor ervaren golfers (met een handicap van 15 of minder) die een afstand tot op de meter nauwkeurig willen meten. Kostprijs : € 150 Beoordeling : 4,5/5 - “Perfect! Supereenvoudig te gebruiken. Met zijn vergroting x 6 doet hij zelfs beter dan de bu...! Zijn precisie tot op een meter nauwkeurig is meer dan voldoende. De slope-functie die je heel vlot kunt aan- of uitzetten is uitermate handig voor wanneer je een oefenpartijtje speelt of de baan gaat verkennen. En voor zo'n prijs! Ik kan in ieder geval niet meer zonder!”

Met welk geschenk kan je iemand die golft blij maken? Golfballen!
3

GOLFBALLEN

Pluspunt: Een geschenk voor alle golfers! Perfect om iedereen die wil golfen een plezier te doen. Let op, er zijn niveauverschillen: de reeks 100 is voor beginners, 500 voor gevorderde spelers en 900 voor heel ervaren spelers die een hoge balcontrole willen rond de greens. Voor wie? Alle golfers, ongeacht hun spelniveau. Kostprijs: 5 €, 15 € of 30 € naargelang dat je kiest voor het model Inesis Distance 100, Soft 500 of Tour 900.

Met welk geschenk kan je iemand die golft blij maken? Golfkledij!
4

KLEDING OM TE SPELEN WANNEER HET KOUD IS

Pluspunt: Echte golfadepten willen natuurlijk de hele winter lang blijven spelen en in vorm zijn voor de feestdagen. Zij zullen een warme en ademende uitrusting dus zeker kunnen gebruiken! Voor wie? Gepassioneerde spelers die het ook warm willen hebben bij temperaturen onder 10°C. Kostprijs: 147€ hele uitrusting - bodywarmer (40€), fleece trui (30€), warme broek (40€), winterhandschoenen (20€) en golfpet met oorwarmer (17€) Beoordeling: Bodywarmer van Inesis: 4,8/5 - “Wat moet je zeggen over deze golfbodywarmer? Hij is heel licht, comfortabel en houdt je lichaam vooral lekker warm wanneer het frisjes, ja zelfs koud wordt. Bovendien hindert hij je helemaal niet in je swingbeweging.”

Met welk geschenk kan je iemand die golft blij maken? Een golftrolley!

EEN GOLFTROLLEY OM JE TAS TE VERVOEREN

Pluspunt: Wil je niet dat hij of zij nog zo moe of met rugpijn terugkeert van het golfen? Met een golftrolley belast een speler zijn lichaam voortaan een pak minder. Je hebt er die je moet trekken of duwen en er zijn zelfs elektrische modellen. Genoeg keuze dus voor alle smaken en voor elk budget. Voor wie? Golfers die hun tas niet meer langsheen 18 holes willen slepen. Kostprijs: Vanaf 40€ voor een trolley op 2 wielen en 120€ voor een exemplaar op 3 wielen. Beoordeling: Over de trolley Inesis 900: 4,3/5 “uitstekende golftrolley met afneembare wielen. Opklappen en de wielen afnemen gaat heel makkelijk, en de kleur is prachtig.”

Met welk geschenk kan je iemand die golft blij maken? Golfschoenen!
6

SCHOENEN DIE GRIP GEVEN OP DE FAIRWAY

Pluspunt: Tijdens de winter worden golfbanen erg glad. Niet evident om je swing te doen wanneer je uitglijdt… Een mooi paar schoenen onder de kerstboom zal zeker in de smaak vallen! Voor wie? Alle golfers die niet op hun blote voeten willen spelen.  Kostprijs: Vanaf 35€ Beoordeling: Schoenen Inesis Grip Waterproof Heren: 4,4/5 “Super in onderhoud en comfortabel! Laten geen druppel water door!!!!”

Met welk geschenk kan je iemand die golft blij maken? Golfclubs!
7

DE CLUB VAN ZIJN DROMEN

Pluspunt: Zit zijn of haar tas vol met verroeste en verouderde clubs? Praat hij of zij alleen nog over deze driver/wood/putter... en dit al een jaar lang? Dit is het moment om de nagel op de kop te slaan met een memorabel cadeau. Voor wie? Wat zijn of haar niveau ook is, zoek de perfecte club voor je golfende naaste! Kostprijs: Moeilijk te zeggen omdat de keuze zo groot is. Geniet van onze aanbiedingen om te vinden wat je zoekt.

Met welk geschenk kan je iemand die golft blij maken? Een cadeaubon!
8

EEN CADEAUBON OM ZELF TE KUNNEN KIEZEN

Misschien wil je golfer zijn of haar schoenmaat of ideale club wel zelf kiezen. Pluspunt? Je kunt de bon zelfs personaliseren met een foto van de gelukkige. Hoe? Surf gewoon even naar decathlon.be. Voor wie? Toppers maar evengoed diegenen die hun eerste stapjes zetten. Kostprijs? Vrij te kiezen bedrag tussen 10 en 250€.

Deze tips zullen je misschien ook interesseren:

Tips
thumbnail-outfit-regen-golf
Wordt er zacht weer met regenbuien voorspeld? Hangt er regen in de lucht? En toch heb je zin om te gaan golfen? Dat kan, maar zorg er dan voor dat je droog blijft terwijl je speelt!
Tips
De juiste uitrusting voor beginnende golfers
Golfen, dat is toch gewoon gezellig over een golfbaan kuieren? Wel ... niet helemaal. Ook golfers moeten over een goede fysieke conditie beschikken om ervoor te zorgen dat elke slag doeltreffend is. Netjes. En mooi... Een goede basisconditie is dan ook een must.
Tips
de deugden van golf
Een balletje in een gat spelen dat 10,8 cm diameter meet en 500 meter verder ligt, dat gaat toch niet... Fout! Golf is uitdagend. Ga de uitdaging aan en geniet!
Tips
thumbnail-inruimen-golftas
Hoe bereid je je tas voor op een partijtje golf? Volg onze tips voor een perfect en handig ingedeelde tas!
Tips
golf spelen oefeningen spelvormen
1-tegen-1 of in team, golfen kun je op heel wat verschillende manieren zodat het nooit saai wordt! Stroke Play, Match Play, Foursome, ... Zeggen deze termen je helemaal niets? Ontdek de regels en daag je vrienden uit voor een wedstrijdje op de green.
NAAR BOVEN