7 Tips
sport en spel
Concentratie, geduld, behendigheid, lenigheid, analyse...Sportieve spellen hebben heel wat voordelen! Klein of groot, vind met behulp van onze raad de sport die perfect bij je past.
De houding waarbij je recht naar het dartbord bent gericht, is een klassieke houding bij darts. Hierbij moet je perfect rechtop en onbeweeglijk staan, de voeten wat uit elkaar, in een natuurlijke houding om goed je evenwicht te bewaren wanneer je het dartpijltje gooit.
Cricket is een strategisch spel, geschikt voor zowel gevorderde als beginnende spelers. Bij dit spel probeer je zelf de cijfers te gooien waar je het best in bent, én je kan ook proberen om je tegenstander te dwingen de cijfers te gooien die hem minder bevallen. Het doel van Cricket is om alle opgelegde cijfers te gooien vóór je tegenstander en ook nog de meeste punten te scoren.
How to hang up your dartboard
Als je een dartbord hebt gekocht wil je natuurlijk zo snel mogelijk kunnen darten. Dat begrijpen wij heel goed. Daarom hebben wij een handige instructievideo gemaakt zodat je binnen een paar minuten je eerste 180 kan gooien! Bekijk hieronder onze 3 tips en instructievideo en let's play darts!
Op zoek naar een passend elektronisch of traditioneel dartbord? Bekijk hieronder onze tips voor het kiezen van het juiste dartbord!
Op zoek naar dartpijlen? In dit artikel ontdek je de verschillende criteria voor het kiezen van de juiste dartpijlen. Wij helpen je graag een handje om de beste dartpijlen te kiezen!
NAAR BOVEN