10 Tips
Fitnessbal1
Als je gaat beginnen met turnen dan is het belangrijk om de juiste accessoires aan te schaffen. In onderstaand artikel helpen wij je bij het uitzoeken van de juiste turnaccessoires voor ritmisch turnen.
Dance 0
Om te starten met dansen heb je verschillende dansartikelen nodig. Afhankelijk van de soort dansvorm kies je dansartikelen uit die daar het beste bij passen. Lees hier meer.
turnpakje wassen tips
Net als normale kleding hebben de stoffen van turnkleding ook een beperkte levensduur. Maar als je je aan deze spelregeltjes houdt, zal je merken dat je turnpakje langer mooi blijft.
turnpakje-kopen
Ben je op zoek naar techniek verbetering of wil je zien welke andere disciplines er zijn? Elke vorm heeft zijn eigen stijl. Hieronder ontdek je de verschillende stijlen op een rij!
dans-kleding
Veel dansers hebben even tijd nodig om de dansstijl te kiezen die het beste bij hem of haar past. Belangrijk is om eerst je persoonlijke doel te bepalen. Wat wil je met dansen bereiken?
Hoe kies ik ballet kleding
Wil jij gaan beginnen met ballet maar weet je nog niet zo goed welke kleding je nodig hebt. Wij bieden je het nodige advies om de juiste ballet kleding te kiezen.
Niet iedereen heeft dezelfde wensen en verlangens, en net daarom is yoga er in zo veel verschillende gedaantes. Wil jij meer weten over yoga?
Hoe kies ik balletschoenen of spitzen?
Het kiezen van een goede ballet outfit, waaronder spitzen is belangrijk voor het begeleiden van de danser in het leren van de basisstappen. Maar waar moet je voor kiezen als je de keuze hebt tussen een overloopzool of een split-zool en tussen leer of canvas? Wij geven je advies.
Hoe kies ik schoenen voor moderne dans en jazz?
Moderne jazz schoenen maken de outfit van de danser compleet. Ze bieden goede ondersteuning en een betere stabiliteit van de voet tijdens de training. Maar hoe maakt je de juiste keuze tussen de verschillende modellen schoenen…? Volg deze gids!
NAAR BOVEN