19 Tips
Pages
fr_bg_astuces_temps_froid_kalenji_0_1
Binnen Decathlon hebben al onze producten verschillende series. Je zal vast en zeker wel eens de volgende nummers zijn tegenkomen, 100, 500, 900 en alles daartussenin wanneer je opzoek bent naar je sportartikelen. Maar wat bedoelen wie hiermee? Hieronder leggen we dit uit.
Running onder de regen
Je hebt je goede voornemens gemaakt, deze winter wil je de kou of sneeuw niet langer gebruiken als excuus om een sportieve wintersslaap te houden.
Transition_bag
Als je van plan bent om mee te gaan doen met een triathlon dan is het fijn wanneer je alles goed geordend kan meenemen naar de wedstrijd. Dankzij de transition bag kan je alle spullen voor de drie disciplines overzichtelijk meenemen.
trisuit
Als je van plan bent om mee te gaan doen met een triathlon dan is een trisuit niet te missen. Je kunt dit pak namelijk gebruiken voor alle drie de disciplines zodat je je niet hoeft om te kleden tijdens de wissels. Lees in dit artikel waar je op moet letten bij de keuze voor een trisuit.
sportvoeding
Hardlopen is over het algemeen erg goed voor de gezondheid maar tegelijkertijd wordt je lichaam behoorlijk belast, waardoor er een risico op blessures ontstaat. Het is daarom belangrijk om goed op je gezondheid te letten en je vitaliteit op peil te houden. Goed herstellen zorgt voor betere prestaties en minder blessures. Voeding is hier een belangrijk onderdeel van. Vooral als je van plan bent om een marathon te gaan lopen...
Beginnen met hardlopen
Hardlopen is een simpele en goedkope sport om mee te beginnen, je hebt maar een paar dingen nodig; hardloopschoenen, een hardloopshirtje en een hardloopbroek of sportbroek. Toch komt er meer bij kijken. Hier volgen een paar tips om te beginnen met hardlopen.
Hoe kies ik spikes voor atletiek?
Spikes zijn speciale schoenen voor de atletiek. Spikes zijn schoenen met puntjes onder de zool zodat je meer grip hebt op de atletiekbaan en beter kunt afzetten.
Hoe kies ik een hartslagmeter?
Tijdens een inspanning is het interessant om bij te houden wat er gebeurt met je hartfrequentie. Vooral tijdens je hardlooptrainingen kan het goed zijn om bij te houden wat je hartslag is want je hart geeft informatie over de toestand van je lichaam.
Hoe kies ik hardloopschoenen voor kinderen?
Kalenji biedt allerlei sportieve schoenen voor kinderen. Uitermate geschikt voor de gymlessen op school, lekker buitenspelen of voor de atletiektrainingen en wedstrijden.
NAAR BOVEN