Logo header comment choisir ski de fond

Hoe kies ik een campingstoel?

Hoog, laag, verstelbaar of niet? Het brede assortiment aan campingstoeltjes voldoet aan ieders behoeften. Ontdek onze tips voor de keuze van een juiste campingstoel. 

Je kiest een campingstoel op basis van twee criteria: de zithoogte en het niveau van comfort.

1. De zithoogte: hoog of laag

Campingstoel

Campingstoelen met een lage zithoogte zijn erg compact en dus gemakkelijk mee te nemen. Hoge stoelen nemen vaak wat meer ruimte in beslag maar hebben vaak een handige draagband waardoor ze gemakkelijk over de schouder gedragen kunnen worden. Wij adviseren om altijd een stoel te kiezen die past bij de hoogte van je campingtafel, dit geeft meer gemak. Hoe dan ook, de campingstoelen van Quechua bieden hoge mate van comfort!

2. De mate van comfort

Campingstoel

Een kruk, een stoel en fauteuil met of zonder armleuningen en hoofdsteun. Bepaal zelf de mate van comfort. Het ruime assortiment van Quechua heeft voor ieder wat wils. 

JAN-PETER

Product manager bij Quechua

Kamperen is erg ontspannend en tijdens kamperen moet je momenten van rust pakken. Een fijne campingstoel kan bijdragen aan een relaxt gevoel. Alle stoelen van Quechua zijn eenvoudig te monteren en demonteren. Ze zijn bestendig tot 110 kg. en hebben een garantie van 2 jaar. 

ONTDEK NOG MEER KAMPEER TIPS

Tips
teaser-slaapzak
Droom je ervan duizenden sterren te bewonderen op onvergetelijke kampeertrips in de bergen? Een geweldig idee! Maar om van die droom geen nachtmerrie te maken, is de keuze van een goede slaapzak belangrijk..
Expert kamperen

Martijn

Expert kamperen

Voor vragen staat Martijn uiteraard voor je klaar: martijn.cober@decathlon.com 

NAAR BOVEN