Hoe kies ik een golftrolley?

Golftrolleys zjn bestemd voor het vervoeren van je clubs tijdens het golfen. Er bestaan verschillende soorten trolleys. Decathlon helpt je om de juiste golftrolley te kiezen.

Inesis - Ons eigen Golfmerk

Inesis golf.png

Ontdek al onze tips die je helpen bij het kiezen van de juiste golfuitrusting.

Trolleys zijn bestemd voor het vervoer van de clubs tijdens het golfen. Er bestaan verschillende soorten trolleys: trektrolleys, duwtrolleys en trolleys met motor. Kies altijd golftrolley die bij je behoeftes past. De compactheid (opvouwbaar en opberggemak) en de hanteerbaarheid (stabiliteit, handvatten en soepel rijden) zijn essentiële factoren waarmee je rekening moet houden tijdens je keus.

Hoe kies ik een golfbal.jpg

Hoe kies ik een golftrolley?

Hoe kies ik een golftrolley?
golftrolley
Trektrolleys, met twee wieltjes

De trektrolleys hebben twee wieltjes, zijn hanteerbaarder en doen een beroep op de spieren van je bovenlichaam. Ze zijn vooral geschikt voor soorten terrein met veel hoogteverschillen.

golftrolley
Duwtrolleys met drie of vier wieltjes 

De duwtrolleys hebben drie of vier wieltjes, zijn heel stabiel en doen een beroep op de spieren van je onderlichaam. Ze zijn geschikter voor vlakke terreinen.

golftrolley
Golftrolleys met een motor

De trolleys met motor hebben drie of vier wieltjes en zijn heel stabiel. Ze zorgen ervoor dat je minder moe wordt tijdens het spelen. Ze zijn echter wel zwaarder.

Olivier Inesis golf.jpg

Olivier

Product manager bij Inesis

Golftrolleys zijn er in verschillende soorten en maten. Er zijn zelfs golftrolleys met parapluhouders, kaarthouders en teehouders voor extra comfort.

NAAR BOVEN