Hoe kies ik een sporttas??

Of je nu gaat trainen of een wedstrijd moet spelen, de keuze voor je sporttas is belangrijk. Je hebt namelijk een sporttas nodig om al je sportspullen in te vervoeren. Kipsta heeft een ruim assortiment aan verschillende type sporttassen. Verschillend van inhoud en gebruik. Wij leggen je in deze adviesgids uit hoe je de juiste sporttas kiest.

We onderscheiden de sporttassen op basis van hoe je hem draagt. Er zijn 3 manieren:

Hoe kies ik een sporttas?
number_4

Sporttas met schouderband

Voor een regelmatig gebruik bieden wij een sporttas met schouderband aan. Deze tassen zijn duurzaam en hebben verschillende opbergvakken. Wij raden de KIPOCKET van 20, 40, 60 en 80 liter of de HARDCASE van 45 en 70 liter aan.

Hoe kies ik een sporttas?
number_2

Trolley sporttas

Om je spullen te vervoeren zonder moeite adviseren wij om een sporttas te kiezen met wieltjes. Deze trolley biedt een hoge duurzaamheid en heeft verschillende vakken om je spullen op de juiste manier op te bergen. Deze tas is ook zeer geschikt voor langere reizen. We raden de CLASSIC 30, 70 of 105 liter aan. De 30 liter tas heeft het juiste formaat om mee te gaan als handbagage in het vliegtuig! De 105 liter tas is ideaal voor het vervoeren van het clubtenue. Daarnaast hebben we ook nog de INTENSIF serie met tassen van 30, 65 en 90 liter die je ook op je rug kunt dragen.

Hoe kies ik een sporttas?
number_3

Rugzak

Als je regelmatig de fiets neemt raden wij aan een rugzak te gebruiken om je spullen te vervoeren. Deze tassen hebben allemaal verstelbare schouderbanden, een gewatteerde rug en veel zakken, waaronder altijd een apart schoenenvak. Daarnaast is er nog een apart zakje om een fles water mee te nemen. We raden onze CLASSIC rugzakken aan van 17, 25 of 35 liter. Voor wie graag voor of na zijn werk gaat sporten hebben we de laptop rugzak INTENSIF ontwikkeld met een laptopvak aan de rug kant zodat je die altijd veilig bij je draagt.

sporttas kiezen

Diego

Voetbal expert

De sporttas KIPOCKET is zeer compact! Je kunt de gehele tas in het zijvak opvouwen, zodat ie gemakkelijk is op te bergen.

Voor vragen staat Diego uiteraard voor je klaar: diego.jongen@decathlon.com 

NAAR BOVEN