Hoe kies ik een voetbaldoeltje?

Dankzij de geheel stalen structuur en de eenvoudige montage (op elkaar aansluitende buizen) zijn de voetbaldoeltjes van Decathlon bestand tegen verschillende weersinvloeden. De doeltjes worden aan de grond vastgezet met bijgeleverde pinnen en zijn super handig voor in het park en op het strand. Lees alle tips om de juiste keuze te maken en je voetbalplezier te vergroten. 

Alle voetbaldoeltjes worden per stuk verkocht, compleet met net en haringen. De inklapbare en opblaasbare doeltjes zijn ook voorzien van een hoes om hem op te bergen. De doeltjes zijn beschikbaar in 3 maten dus voor ieder wat wils. De voetbalgoaltjes van Decathlon zijn schok- en weerbestendig en hebben de ideale afmetingen om te spelen met of zonder keeper, geschikt dus voor klein en groot.

Hoe kies ik een voetbaldoel?
Hoe kies ik een golfbal.jpg

Voetbaldoeltjes classic en basic goal, ideaal voor in de tuin

Deze eenvoudig zonder gereedschap op te zetten doeltjes kunnen gebruikt worden in de tuin of op de camping. Je kunt ze gewoon buiten laten staan, want door de gebruikte materialen zijn ze goed weerbestendig. Van de serie classic goal heeft het kleinste voetbaldoeltje heeft een afmeting van 95x70x48 cm. Het middelgrote doeltje een afmeting van 180x120x90 cm. En tot slot heeft het grote voetbaldoel een afmeting van 300 x 200 x 104 cm.

Hoe kies ik een voetbaldoel?
number_2

Opblaasbare en opvouwbare doeltjes. Ideaal voor op het strand en in het park!

De kage is een zelf uitklapbaar voetbaldoeltje, dat eenvoudig neer te zetten is en weer dichtgevouwen kan worden. Je neemt het gemakkelijk overal mee naartoe dankzij het geringe gewicht van 1 kilo en de schoudertas die een diameter heeft van 45 cm. Dit doeltje wordt geleverd met haringen en zal nog stabieler zijn als je de zakken aan de zijkant verzwaard. De constructie is te vergelijken met de 2 seconds tentjes van Quechua waardoor je het doeltje eenvoudig kunt inklappen. Nieuw in de collectie voetbaldoeltjes is het opblaasbare voetbaldoeltje NG500. Dit goaltje is super licht en kun je heel compact opvouwen zodat je het makkelijk overal mee naartoe neemt. Het doeltje is in een paar seconden opgeblazen zodat je snel een lekker potje kunt voetballen. Je kunt het doeltje verzwaren door de vakken aan de zijkant en is vast te zetten met een paar haringen.

NAAR BOVEN