Hoe kies ik een voetbaldoel?

Dankzij de geheel stalen structuur en de eenvoudige montage (op elkaar aansluitende buizen) zijn de voetbaldoeltjes van Decathlon bestand tegen verschillende weersinvloeden. De doeltjes worden aan de grond vastgezet met bijgeleverde pinnen en zijn super handig voor in het park en op het strand. Lees alle tips om de juiste keuze te maken en je voetbalplezier te vergroten. 

Kipsta is ons eigen voetbalmerk

Het eigen voetbalmerk van Decathlon probeert je zo goed mogelijk te adviseren bij het maken van de juiste keuze.

De doeltjes worden per stuk verkocht, compleet met net, grondpinnen en een hoes om hem op te bergen. De minidoelen zijn beschikbaar in 3 maten dus voor ieder wat wils. De voetbaldoeltjes van Decathlon zijn schok- en weerbestendig en hebben de ideale afmetingen om te spelen zonder keeper, geschikt voor klein en groot.

Hoe kies ik een voetbaldoel?
Hoe kies ik een golfbal.jpg

Voetbaldoeltjes, ideaal voor in de tuin

Deze eenvoudig op te zetten doeltjes kunnen gebruikt worden op het strand, in de tuin of op een pleintje en zijn eenvoudig op te bergen. Het kleine minidoel heeft een afmeting van 90x70x48 cm. Het middelgrote minidoel heeft een afmeting van 200x130x90 cm. en tot slot heeft het grote minidoel een afmeting van 300 x 200 x 104 cm.

Hoe kies ik een voetbaldoel?

De kage voor op het strand en makkelijk mee te nemen

De kage is een zelf uitklapbaar doeltje, dat eenvoudig neer te zetten is en weer dichtgevouwen kan worden en overal mee naartoe genomen kan worden, dankzij het geringe gewicht van 1 kilo en de schoudertas die een diameter heeft van 45 cm. Dit doeltje wordt geleverd met grondpinnen en zal nog stabieler zijn als je je persoonlijke eigendommen in de zakken aan de zijkant stopt. De constructie is te vergelijken met de 2 seconds tentjes van Quechua waardoor je het doeltje eenvoudig kunt inklappen. The kage is beschikbaar in verschillende maten. 

NAAR BOVEN