Hoe kies ik Kipsta thermokleding?

Je lichaam heeft te maken met temperatuurverschillen door inspanning en het weer. Om het spelplezier te verhogen tijdens verschillende inspanningen of weersomstandigheden heeft KIPSTA een ruim assortiment aan thermokleding ontworpen. Welk type thermokleding gebruik je bij welke type weer of inspanning? In deze adviesgids kun je al onze tips vinden. 

Kies je thermokleding op basis van intensiteit van bewegen en de weersomstandigheden

Hoe kies ik teamsport thermokleding

1. Fris tot koud weer 

(temperaturen tussen 5 en 15 graden)

Om droog en warm te blijven tijdens de training of wedstrijd raden wij aan om thermokleding te kiezen uit de KEEPDRY range. Deze range zorgt ervoor dat het zweet snel en doeltreffend wordt afgevoerd en jij dus comfortabel en droog kan sporten. Dankzij de pasvorm behoud je ook alle bewegingsvrijheid.

De thermokleding is gemaakt met zo min mogelijk naden, waardoor je geen irritaties krijgt door wrijving. Onze KEEPDRY range bestaat uit veel verschillende kleuren zodat er altijd iets matched met je clubkleding. We hebben thermoshirts met korte en lange mouwen, slidingbroekjes en thermobroeken.

Onze KEEPDRY thermokleding bestaat uit 3 verschillende ranges. Elke range is gebaseerd op de intensiteit van bewegen van de sporter. Range 100 is voor de beginnende sporter die over het algemeen niet heel intensief beweegt. Range 500 is voor de gevorderde sporter die een hogere intensiteit van bewegen heeft. Deze range is gemaakt met een hogere techniciteit wat inhoud dat je transpiratie sneller wordt afgevoerd en je lichaam dus goed droog en warm blijft. Als laatste is er nog de 900 range. Deze range is voor de experts in hun sport die met hoge intensiteit bewegen en behoefte hebben aan een heel technisch shirt wat de transpiratie nog sneller afvoert.

Hoe kies ik teamsport thermokleding?

2. Koud tot zeer koud weer 

(temperaturen lager dan 5 graden)

Om goed warm te blijven tijdens de training of wedstrijd raden wij aan om accessoires te kiezen uit de KEEPWARM range. Deze range zorgt ervoor dat je goed warm blijft bij zeer koude temperaturen. De stof is zo gemaakt dat deze blijft ademen en het zweet goed afvoert.

De range KEEPWARM bestaat uit een compleet assortiment met accessoires zoals mutsen, nekwarmers en handschoenen. De handschoenen hebben speciale gripzones in de handpalm zodat je de bal beter vast kunt houden.

Deze range is ideaal om te dragen bij temperaturen rond de 0 graden. De voordelen van deze range zijn dat ze je warm houden door de dikkere materialen en sommige modellen zijn waterafstotend. Kipsta thermokleding hebben we voor heren, dames en kinderen. Ga je beginnen met sporten en ben je op zoek naar betaalbare thermokleding? De thermokleding van Kipsta heeft een uitstekende prijs kwaliteitsverhouding en voldoet aan alle eisen die je als beginnende sporter nodig hebt.

thermokleding teamsport kiezen

Diego

Voetbal expert

Het KEEPDRY 500 thermoshirt is ademend en dus ideaal voor trainingen en wedstrijden. De stof zorgt voor een goede afvoer van vocht en een uitstekende bewegingsvrijheid. We hebben dit shirt in veel verschillende kleuren, zodat je altijd een thermoshirt in de kleur van je vereniging kunt kiezen.

Voor vragen staat Diego uiteraard voor je klaar: diego.jongen@decathlon.com

NAAR BOVEN