5 Tips
Vlieger kiezen
Voor wie op zoek is naar een eenlijns vlieger of een stuntvlieger is bij Decathlon aan het juiste adres. We hebben zowel powerkites en matrasvliegers, stuntvliegers, eenlijns vliegers en verschillende vliegeronderdelen. Maar waar moet je eigenlijk op letten als je een keuze gaat maken?
Hoe kies ik een kitesurf wetsuit?
Een wetsuit is cruciaal voor als je wilt gaan kitesurfen. Het biedt jou de nodige bescherming tegen de koud, zonder dat je hoeft in te leveren op bewegingsvrijheid. Er zijn een aantal verschillende wetsuits en in deze adviesgids proberen wij je te helpen bij het maken van de juiste keuze.
Kitesurf trapeze
Wil jij een kitesurf trapeze kopen maar weet je nog niet waar je op moet letten? Je kunt kiezen uit zit trapeze en heup trapezes en beide trapezes hebben specifieke kenmerken. Het is daarom belangrijk om een trapeze te kiezen die bij je past.
Kitesurf tips
Ben jij benieuwd wat de favoriete kite spots zijn van onze Decathlon kitesurf experts? Waarom juiste deze plek en wat zijn hun belangrijkste tips, check het in deze gids!
Kitesurfen
Kitesurfen is een spectaculaire watersport en heeft in een korte tijd veel aan populariteit gewonnen en niet voor niets. In dit artikel bespreken we de 5 belangrijkste kitesurf tips.
NAAR BOVEN