18 Tips
Pages
beginnen met vissen met vaste hengel
Een hengel, een lijn, een dobber, ... veel heb je niet nodig om het plezier van vissen met de vaste hengel te ontdekken. Deze techniek is ideaal voor beginners maar daarom niet minder boeiend. Je kunt het hele jaar door sensationele vangsten doen van verschillende vissoorten (voorn, alver, brasem, ...).
teaser-hengelsport
Vissen met een vaste stok is een techniek die je kunt gebruiken in alle wateren, rivieren, beekjes en zoetwatermeren. Het is de meest efficiënte vistechniek, want je kan er heel gemakkelijk veel vis mee vangen.
cheval au pré
Je hebt besloten om je paard in de wei te zetten? Goed idee! Zorg wel dat je dit goed voorbereidt om problemen te voorkomen.
Vlieger kiezen
Voor wie op zoek is naar een eenlijns vlieger of een stuntvlieger is bij Decathlon aan het juiste adres. We hebben zowel powerkites en matrasvliegers, stuntvliegers, eenlijns vliegers en verschillende vliegeronderdelen. Maar waar moet je eigenlijk op letten als je een keuze gaat maken?
Hoe kies ik een halster?
Een halster is een harnas die wordt gebruikt om het paard te hanteren, te begeleiden aan de hand, of vast te kunnen zetten. Ontdek alle tips die je kunnen helpen bij het kiezen van een paardenhalster.
Hoe kies ik een paardendeken?
Er bestaan veel verschillende paardendekens en deze zijn te gebruiken voor verschillende doeleinden afhankelijk van de levensomgeving, de trainingsdoeleinden en de weersomstandigheden waarin het paard zich bevind. Decathlon geeft je tips bij het kiezen uit ons ruime buitendekens.
Hoe kies ik een paardendeken?
Paardendekens voldoen aan verschillende behoeften en zijn geschikt voor verschillende weersomstandigheden. Hier zijn onze tips voor het kiezen van een juiste deken. Er is een ruime keuze beschikbaar bij Decathlon.
Hoe kies ik een paardrijbroek?
Een comfortabele paardrijbroek heeft verschillende eisen. Vind de juiste paardrijbroek. Fouganza helpt je bij het maken van de juiste keuze!
Hoe kies ik een rijzweep?
Een rijzweep wordt door de ruiter gebruikt als kunstmatige ondersteuning om de beenhulpen te versterken. Het dient als begeleidend voor het paard. Hier zijn onze tips om het te kiezen.
NAAR BOVEN