50 Tips
Pages
vakantie
Nog even en het is zover: de zomervakantie komt eraan! Ben jij op zoek naar vakantie-inspiratie? In deze blog ontdek je vijf verschillende soorten vakanties die je zomervakantie onvergetelijk maken. Houd jij wel van een actieve fiets- of watersportvakantie? Of neem je liever de tijd om te ontspannen tijdens een strandvakantie of het kamperen? Of vind je een thuisvakantie wel aantrekkelijk klinken? Wat je ook gaat doen, Decathlon heeft alles voor jouw zomervakantie. Met de tips uit deze blog geniet jij deze zomer extra van je vrije tijd. Wie weet probeer jij na het lezen straks alle soorten uit. Go try en geniet van je vakantie!
Tent laten drogen
Iedereen kent het wel, dat moment wanneer je de tent wil gaan inpakken en het gaat regenen. Nat de tent opbergen is de ideale manier voor schimmelvorming. Om dit te voorkomen leggen we in dit sportadvies uit hoe je een tent het beste kan laten drogen.
luchtbedden en slaapmatjes onderhouden
In dit sportadvies leggen we uit hoe je het beste een slaapmatje en een luchtbed kunt onderhouden om er zo lang mogelijk plezier van te hebben.
Slim kamperen met kinderen
We hebben wat tips op een rijtje gezet om het kamperen met kinderen nog leuker te maken. 
Fietsvakantie
Hoewel de maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus stapje voor stapje versoepeld worden, zal een vakantie naar nabije of verre vakantielanden niet zo vanzelfsprekend en gemakkelijk zijn als het altijd geweest is. Dat hoeft echter lang niet zo vervelend te zijn als soms gedacht lijkt te worden. Nederland zit vol parels, bekende en onbekende, kleinere en grotere. Het is logisch om de komende zomer te gebruiken om deze plekken te ontdekken of herontdekken.
e
Zoek je een leuk cadeau voor je moeder, dat ze nooit meer zal vergeten? Samen met jou tijd doorbrengen is misschien wel het meest waardevolle cadeau dat ze voor zichzelf kan wensen. Daarom hebben we vier activiteiten op een rijtje gezet die je inspiratie geven om Moederdag gezellig samen door te brengen.
Leuke activiteiten om samen te doen met kinderen
Nu zoveel mensen noodgedwongen thuis zitten blijkt eens te meer hoe belangrijk buiten eigenlijk voor ons is. Het is niet alleen de plek waar we lekker fietsen, wandelen of hardlopen, maar we merken ook dat het buiten bezig zijn zo ontzettend belangrijk is voor hoe we ons voelen, voor ons humeur. Voor kinderen is het nog moeilijker te begrijpen wat er aan de hand is dan voor volwassenen. Waarom mogen ze niet naar buiten? Waarom kunnen ze niet met vriendjes spelen? Juist om voor hen en voor onszelf afleiding te zoeken, nieuwe prikkels binnen te krijgen en misschien zelfs nog wat te leren ook, hebben wij hier een lijstje van activiteiten die je met je kind kan ondernemen.
Kampperen in eigen huis en tuin
De vakanties en het lekkere weer staan voor de deur. Helaas door het coronavirus is het niet mogelijk om met dit goede weer naar de camping te gaan en te genieten van de natuur en het avontuur. Maar je kan ook het kampeer avontuur naar je eigen huis halen. Door te kamperen in je eigen huis of tuin!
Alleen wandelen
Wandelen brengt vele voordelen met zich mee. Het is een toegankelijke sport waar iedereen aan mee kan doen. Wandelen heeft op zowel je mentale als je lichamelijke gesteldheid een positieve werking. Maar daarbij is het wel belangrijk om je gezondheid en die van anderen niet in gevaar te brengen, en om verspreiding van het Coronavirus te voorkomen.
NAAR BOVEN