14 Tips
Pages
Tijdens het handballen worden de voeten voortdurend belast om te springen en te draaien. Wij geven je graag een paar tips voor het kiezen van de juiste handbalschoenen. Daarbij kijken we naar het maximale comfort en welke schoen bij je past.
Hoe kies ik een handbal?
Als je op een hoger niveau speelt, worden de ballen geregeld door de club. Maar omdat niet iedereen op een super hoog niveau speelt, moet je vaak zelf zorgen voor een handbal. Het is daarom belangrijk om goed te weten welke maat bal je moet hebben, hoe de samenstelling van de handbal is en hoe je de bal moet onderhouden en gebruiken. Wij geven je een aantal tips.
Rugby is een contactsport waarbij de kans op blessures aanwezig is. Hierdoor is het van belang om goed beschermd te zijn tijdens wedstrijden en trainingen. Draag daardoor altijd een scrum cap tijdens het rugby'en.
Rugby is een contact sport en daardoor is de kans op blessures aanwezig. Bij het spelen van rugby is het daarom belangrijk om jezelf goed te beschermen tegen de mogelijke stoten, kies er daardoor altijd voor om shoulder pads te dragen onder je shirt. Shoulder pads beschermen namelijk kwestbare plekken van het bovenlichaam om zodoende de kans op blessures en pijntjes te verkleinen. Hieronder leggen we uit waarom shoulder pads belangrijk zijn tijdens het rugby'en.
Hoe kies ik een rugbybal?
Een goede rugbytraining kan niet zonder de juiste soort rugbybal. De keuze is afhankelijk van het niveau en de leeftijd van de spelers. Hieronder hebben we een aantal tips.
Hoe kies ik een american football?
Om de beginselen van american football onder de knie te krijgen is het belangrijk dat je als speler start met het juiste materiaal. Verschillende leeftijden vragen daarom om verschillende american footballen. Welke past het best bij jou?
Hoe kies ik een basketbalpaal - thumbnail
Om de beginselen van basketbal onder de knie te krijgen is het belangrijk dat je als speler start met het juiste materiaal. Verschillende leeftijden vragen daarom om verschillende basketbalpalen. Welke installatie past het best bij jou?
Hoe kies ik een basketbal thumbnail
Basketbal is een sport die je op verschillende ondergronden kunt spelen. Specifieke spelomstandigheden vragen om een specifieke basketbal. Wat jouw niveau ook is, Decathlon heeft de juiste bal voor je in huis. Maar welke moet je nu kiezen?
Hoe kies ik basketbalschoenen
Bij het kiezen van de juiste basketbalschoen is het van belang om rekening te houden met jouw lichaamsbouw en je positie in het veld. Waar moet jij op letten?
Hoe kies ik mijn voetbalschoenen?
Wat heb ik nodig om te kunnen hockeyen? Hockey wordt altijd gespeeld met een hockeystick, een paar hockeyschoenen en hockeybescherming zoals scheenbeschermers en een bitje. Het kiezen van de juiste hockeyspullen hangt af van je niveau, positie in het veld en frequentie van spelen. Ben je benieuwd wat het beste bij jou past? Lees dan hieronder onze tips om de juiste hockeyspullen te kiezen!
Hoe kies ik een sporttas?
Of je nu gaat trainen of een wedstrijd moet spelen, de keuze voor je sporttas is belangrijk. Je hebt nu eenmaal een sporttas nodig om al je sportspullen in te vervoeren.
Hoe kies ik scheenbeschermers?
Als je voetbalt moeten scheenbeschermers je scheenbenen en enkels beschermen tegen schoppen. Kipsta biedt verschillende soorten bescherming voor de scheenbenen en enkels. Maar hoe kies je de juiste scheenbeschermers?
NAAR BOVEN