18 Tips
Pages
Tir à l'arc sécurité
Boogschieten kan al vanaf een heel jonge leeftijd. Houd hierbij zeker rekening met de volgende tips, om optimaal en volledig veilig van deze momenten te kunnen genieten.
Spelregels jeu de boules
Jeu de boules heeft enorm veel voordelen: je bent op een leuke manier in beweging, het is super toegankelijk en je kunt tijdens het spelen gezellig bijkletsen. Maar hoe speel je dit spel?
biljartmateriaal: wat heb je nodig?
Wil je biljart spelen? Mooi! Op zoek naar het juiste materiaal? Nog beter! Maar waar moet je beginnen? Eerst en vooral natuurlijk bij de biljartkeu… Maar voor de rest? Volg de gids, we vertellen je er alles over.
biljart
Eigenlijk is het vrij simpel: biljart bevordert je fysieke conditie, helpt bij de ontwikkeling van je sociale leven en biedt verschillende competities. Met biljart onderhoud je wel degelijk je fysieke conditie.
handschoen golf Decathlon Inesis
In echt leer of in synthetisch materiaal? Voor rechterhand of linkerhand? Wat is de ideale handschoen om een goede grip te behouden gedurende al je golfsessies?
Op zoek naar een passend elektronisch of traditioneel dartbord? Bekijk hieronder onze tips voor het kiezen van het juiste dartbord!
In dit artikel ontdek je de verschillende criteria voor het kiezen van de juiste dartpijlen. Wij helpen je graag een handje om tot de juiste keuze te komen!
Hoe kies ik een driver
Ben je op zoek naar een nieuwe driver voor het golfen? Ontdek hier onze tips om de juiste driver te vinden voor je golfspel!
Hoe kies ik een golfbal.jpg
Kunt je niet kiezen welke golfbal je wilt, hier vind je al onze tips om de juiste golfbal te vinden!
NAAR BOVEN