27 Tips
Pages
tennis
Je staat helemaal achteraan op de court wanneer je tegenstander een perfect dropshot speelt. Wat doe je daaraan? Snelheid, behendigheid, lef ... je leert het allemaal bij tennis.
tennisracket voor volwassenen
Ben je een beginner of een gevorderde tennisser? Ben je op zoek naar power, precisie of zelfs naar beide? Soms is het moeilijk om een keuze te maken uit alle verschillende tennisrackets die er zijn. Graag helpen wij je om de beste keuze te maken bij de aanschaf van een nieuw tennisracket.
tennisgrip
De keuze voor een goede grip is bijna net zo belangrijk als voor een tennisracket. Maar hoe kies je de juiste grip voor je racket? Bent u op zoek naar een comfortabele grip of een absorberende grip? Een stroeve grip of juist een gladde grip? Graag geven wij je enkele tips om het kiezen van een grip makkelijker te maken!
Tennissnaar kiezen
Op zoek naar power of naar meer gevoel? Wil je het verschil weten tussen allerlei verschillende snaren? Graag helpen wij je met de zoektocht naar de optimale snaar voor jouw speltype!
Squashbal kiezen
Het kiezen van een squashbal kan soms lastig zijn. Ontdek hier hoe je je bal eenvoudig kunt kiezen door gebruik te maken van ons overzicht.
Squashracket
Of je nou af en toe speelt, of je speelt regelmatig. Elk racket heeft verschillende eigenschappen en functies voor elk type speler. Ontdek de verschillen tussen de rackets om het product te kiezen dat het beste bij je past.
Badminton grip kiezen
De grip of overgrip is bijna de tweede huid van je racket. Of je nu anti-transpiratie grip nodig hebt, of een met een goede structuur of hechting, elke greep heeft een bijzonderheid die je in staat stelt om plezier te hebben in je spel.
Spanning badminton
Het vinden van het juiste badminton racket dat bij je past is essentieel om je goed te voelen tijdens het spelen. Daarbij is een spanning van je snaar ook van groot belang. Als de spanning niet is aangepast aan je spel, zul je niet het optimale uit je spel kunnen halen.
NAAR BOVEN