7 Tips
Om aangenaam en veilig rugby te spelen, is het essentieel dat je aangepaste beschermers aanschaft. Wij geven advies.
Rugby is een contactsport waarbij de kans op blessures aanwezig is. Hierdoor is het van belang om goed beschermd te zijn tijdens wedstrijden en trainingen. Draag daardoor altijd een scrum cap tijdens het rugby'en.
Rugby is een contact sport en daardoor is de kans op blessures aanwezig. Bij het spelen van rugby is het daarom belangrijk om jezelf goed te beschermen tegen de mogelijke stoten, kies er daardoor altijd voor om shoulder pads te dragen onder je shirt. Shoulder pads beschermen namelijk kwestbare plekken van het bovenlichaam om zodoende de kans op blessures en pijntjes te verkleinen. Hieronder leggen we uit waarom shoulder pads belangrijk zijn tijdens het rugby'en.
Hoe kies ik een rugbybal?
Een goede rugbytraining kan niet zonder de juiste soort rugbybal. De keuze is afhankelijk van het niveau en de leeftijd van de spelers. Hieronder hebben we een aantal tips.
Hoe kies ik rugbyschoenen?
Bij het kiezen van de juiste rugbyschoenen is het van belang om rekening te houden met jouw positie in het veld en de conditie van het gras. Wij geven je advies om de juiste schoenen te kiezen.
NAAR BOVEN