14 Tips
Pages
cheval au pré
Je hebt besloten om je paard in de wei te zetten? Goed idee! Zorg wel dat je dit goed voorbereidt om problemen te voorkomen.
Hoe kies ik een halster?
Een halster is een harnas die wordt gebruikt om het paard te hanteren, te begeleiden aan de hand, of vast te kunnen zetten. Ontdek alle tips die je kunnen helpen bij het kiezen van een paardenhalster.
Hoe kies ik een paardendeken?
Er bestaan veel verschillende paardendekens en deze zijn te gebruiken voor verschillende doeleinden afhankelijk van de levensomgeving, de trainingsdoeleinden en de weersomstandigheden waarin het paard zich bevind. Decathlon geeft je tips bij het kiezen uit ons ruime buitendekens.
Hoe kies ik een paardendeken?
Paardendekens voldoen aan verschillende behoeften en zijn geschikt voor verschillende weersomstandigheden. Hier zijn onze tips voor het kiezen van een juiste deken. Er is een ruime keuze beschikbaar bij Decathlon.
Hoe kies ik een paardrijbroek?
Een comfortabele paardrijbroek heeft verschillende eisen. Vind de juiste paardrijbroek. Fouganza helpt je bij het maken van de juiste keuze!
Hoe kies ik een rijzweep?
Een rijzweep wordt door de ruiter gebruikt als kunstmatige ondersteuning om de beenhulpen te versterken. Het dient als begeleidend voor het paard. Hier zijn onze tips om het te kiezen.
Hoe kies ik mijn minichaps?
Minichaps zijn verkrijgbaar in vele verschillende maten en modellen van diverse materialen. Ontdek de tips van Fouganza om de juiste keuze te kunnen maken.
Hoe kies ik een paardrijcap?
Hier vind je enkele tips voor het kiezen van de juiste paardrijcap om zo je favoriete sport veilig te kunnen beoefenen.
Hoe kies ik de juiste bescherming voor paardrijden?
Het is daarom belangrijk om een degelijk veiligheidsvest te dragen, hierdoor kun je risico’s minimaliseren, ook beschermt het je tegen mogelijke impact tijdens een val. Hier zijn enkele tips om de juiste keuze te maken bij het kiezen van je veiligheidsvest van ons eigen merk Fouganza.
NAAR BOVEN