19 Tips
Pages
ski_freeride_wedze
Alle kilometers van je favoriete skigebied trotseren? Easy na deze voorbereiding met een combinatie van conditie- en krachtoefeningen
Voor voldoende comfort op de piste is het belangrijk om je snowboard op tijd te slapen en waxen, wij leggen je graag uit hoe dit moet:
Quechua
Waterdichtheid en ademend vermogen zijn de twee belangrijkste punten die ervoor zorgen dat de regen buiten wordt gehouden en dat waterdamp niet binnen blijft. Hieronder zullen we bespreken hoe een product waterdicht gemaakt kan worden, hoe dit getest wordt en op welke manieren een product ademend wordt gemaakt en hoe dit getest wordt.
Als je een snowboard koopt wil je er voor zorgen dat hij zo lang mogelijk mee gaat. Dit artikel geeft je verschillende tips voor het onderhoud van je snowboard.
snowboardhandschoenen
Skihandschoenen en skiwanten zijn super belangrijk om comfortabel te kunnen skiën of snowboarden. Ze zorgen voor bescherming tegen de kou maar ook tegen de scherpe randen van een ski of snowboard. In deze adviesgids leggen we je uit waar je op moet letten bij het maken van een juiste keuze.
Snowboarden en skiën (wintersport) is niet zonder risico's en je kunt eenvoudig een blessure oplopen. Vooral je hoofd, nek en rug moeten goed beschermd worden. Een ongeluk kan impact op je rug veroorzaken. Daarom is het belangrijk om een goede rugbeschermer te dragen. Wij leggen je uit waar je op moet letten bij het maken van de juiste keuze.
Skihelm dragen
Een skihelm beschermt je hoofd tegen letsel en eigenlijk heb je tegenwoordig geen excuus meer om er geen te dragen. De helmen van tegenwoordig zijn zo licht en comfortabel en geven je extra veiligheid.
Skischoenen
Koude voeten kunnen een dagje op de skipiste al gauw verknallen. Om je voeten deze winter warm te houden, hebben wij een paar tips opgesomd. Veel wintersportplezier!
Snowboard bindingen kiezen
Wil jij comfortabel snowboarden, waarbij je een directe overgang van je snowboardschoenen naar je snowboard hebt, dan moet je wel de juiste snowboard bindingen kiezen. Wij helpen je met de juiste tips zodat jij precies weet welke bindingen je nodig hebt.
Ook al zijn de weergoden je ongunstig gezind, warm blijven op de piste kun je afdwingen. Voor wie zo comfortabel mogelijk wilt skiën of snowboarden heeft Wed'ze een aantal tips opgesteld. Als je deze tips opvolgt zullen je wintersport tripjes voortaan een en al genot zijn. 
piste regels
Op de piste is het belangrijk om met z'n allen een aantal regels te volgen. We willen natuurlijk dat iedereen op een veilige manier van de piste afkomt en dat we zonder blessures onze wintersport kunnen vervolgen. Lekker genieten van de sneeuw zonder nare incidenten, maar weet iedereen de basisregels wel? Wij zetten ze voor je op een rijtje.
NAAR BOVEN