Sportadvies

211 Tips
Pages
volleybalnet
Decathlon biedt je handige tips om een volleybalnet te kiezen. Ook kun je bij Decathlon terecht voor super fijne beachvolleybalnetten, check het advies!
Hoe kies ik een volleybal
Het kiezen van een volleybal gebeurd op basis van verschillende criteria: balcontact, duurzaamheid, stuit kwaliteit, gewicht en stabiliteit in de lucht.
sportvoeding
Hardlopen is over het algemeen erg goed voor de gezondheid maar tegelijkertijd wordt je lichaam behoorlijk belast, waardoor er een risico op blessures ontstaat. Het is daarom belangrijk om goed op je gezondheid te letten en je vitaliteit op peil te houden. Goed herstellen zorgt voor betere prestaties en minder blessures. Voeding is hier een belangrijk onderdeel van. Vooral als je van plan bent om een marathon te gaan lopen...
Tijdens het handballen worden de voeten voortdurend belast om te springen en te draaien. Wij geven je graag een paar tips voor het kiezen van de juiste handbalschoenen. Daarbij kijken we naar het maximale comfort en welke schoen bij je past.
Hoe kies ik een handbal?
Als je op een hoger niveau speelt, worden de ballen geregeld door de club. Maar omdat niet iedereen op een super hoog niveau speelt, moet je vaak zelf zorgen voor een handbal. Het is daarom belangrijk om goed te weten welke maat bal je moet hebben, hoe de samenstelling van de handbal is en hoe je de bal moet onderhouden en gebruiken. Wij geven je een aantal tips.
tennisracket voor volwassenen
Ben je een beginner of een gevorderde tennisser? Ben je op zoek naar power, precisie of zelfs naar beide? Soms is het moeilijk om een keuze te maken uit alle verschillende tennisrackets die er zijn. Graag helpen wij je om de beste keuze te maken bij de aanschaf van een nieuw tennisracket.
tennisgrip
De keuze voor een goede grip is bijna net zo belangrijk als voor een tennisracket. Maar hoe kies je de juiste grip voor je racket? Bent u op zoek naar een comfortabele grip of een absorberende grip? Een stroeve grip of juist een gladde grip? Graag geven wij je enkele tips om het kiezen van een grip makkelijker te maken!
Tennissnaar kiezen
Op zoek naar power of naar meer gevoel? Wil je het verschil weten tussen allerlei verschillende snaren? Graag helpen wij je met de zoektocht naar de optimale snaar voor jouw speltype!
Squashbal kiezen
Het kiezen van een squashbal kan soms lastig zijn. Ontdek hier hoe je je bal eenvoudig kunt kiezen door gebruik te maken van ons overzicht.
Squashracket
Of je nou af en toe speelt, of je speelt regelmatig. Elk racket heeft verschillende eigenschappen en functies voor elk type speler. Ontdek de verschillen tussen de rackets om het product te kiezen dat het beste bij je past.
NAAR BOVEN