Sportadvies

150 Tips
Pages
Fietskleding in de winter
De weergoden trotseren en blijven fietsen wanneer het kwik onder nul duikt, daar moet je lef voor hebben! Hier alvast een handig overzichtje van alle fietskleding die je nodig hebt om je met de fiets te verplaatsen in de winter, in alle omstandigheden!
veilig fietsen in de winter
Als je in de winter gaat fietsen heb je niet alleen de juiste fietskleding nodig. Het is ook belangrijk dat je je rijgedrag aanpast! Het weer kan onvoorspelbaar zijn en daarom is het belangrijk om aan het weer de staat van de weg te bepalen zodat je jezelf niet in gevaar brengt. Goed opletten dus en neem onze tips van harte voor je winterse fietstochten!
fouten beginnende fietsers
Ook op de fiets kun je leren van je fouten! In dit artikel vertellen we je welke fouten beginnende (stads)fietsers het vaakst maken, en hopen jou te kunnen behoeden voor deze fouten!
Fietsband plakken
Een lekke band repareren zonder je wiel af te nemen, lijkt je dat wel wat? Niet echt speciaal, maar het is altijd handig om te weten hoe je dit soort reparaties uitvoert. Ervaren fietsers doen het in elk geval regelmatig. We leggen je even uit hoe en waarom je een lekke band herstelt zonder je wiel eraf te halen.
fiets accessoires
Fiets accessoires zijn enorm belangrijk geworden voor stadsfietsers. Ze verhogen je veiligheid en maken fietsen in de stad nog leuker en aangenamer. Wij vertellen je welke fiets accessoires je zeker nodig hebt om je met de fiets te verplaatsen in de stad!
De DECATHLON COACH-APP helpt je bij het (her)starten met hardlopen en wandelen en laat je snel vorderingen maken.
Je kind wilt graag tennissen, maar het is niet makkelijk om een keuze te maken uit verschillende tennisrackets. Wij bieden je graag wat hulp aan om onderscheid te kunnen maken tussen de rackets en zo het geschikte racket voor je kind te vinden.
Ook al zijn de weergoden je ongunstig gezind, warm blijven op de piste kun je afdwingen. Voor wie zo comfortabel mogelijk wilt skiën of snowboarden heeft Wed'ze een aantal tips opgesteld. Als je deze tips opvolgt zullen je wintersport tripjes voortaan een en al genot zijn. 
Op de piste is het belangrijk om met z'n allen een aantal regels te volgen. We willen natuurlijk dat iedereen op een veilige manier van de piste afkomt en dat we zonder blessures onze wintersport kunnen vervolgen. Lekker genieten van de sneeuw zonder nare incidenten, maar weet iedereen de basisregels wel? Wij zetten ze voor je op een rijtje.
NAAR BOVEN