Sportadvies

223 Tips
Pages
Transition_bag
Als je van plan bent om mee te gaan doen met een triathlon dan is het fijn wanneer je alles goed geordend kan meenemen naar de wedstrijd. Dankzij de transition bag kan je alle spullen voor de drie disciplines overzichtelijk meenemen.
hockeystick
Als je op zoek bent naar een nieuwe hockeystick zijn er een aantal zaken waar je op moet letten. Je hebt namelijk hockeysticks in verschillende gewichtsklassen, lengtes en materialen. In deze adviesgids leggen wij je uit waar je op moet letten.
Vlieger kiezen
Voor wie op zoek is naar een eenlijns vlieger of een stuntvlieger is bij Decathlon aan het juiste adres. We hebben zowel powerkites en matrasvliegers, stuntvliegers, eenlijns vliegers en verschillende vliegeronderdelen. Maar waar moet je eigenlijk op letten als je een keuze gaat maken?
Hockeyschoenen kiezen
Omdat wij het heel belangrijk vindt dat je met veel plezier je sport kunt beoefenen, helpen we je graag met het kiezen van de meest geschikte hockeyschoen. Bekijk hier het advies en de tips van Decathlon om de juiste hockeyschoenen te kiezen zodat jij deze fantastische sport optimaal kunt beoefenen!
trisuit
Als je van plan bent om mee te gaan doen met een triathlon dan is een trisuit niet te missen. Je kunt dit pak namelijk gebruiken voor alle drie de disciplines zodat je je niet hoeft om te kleden tijdens de wissels. Lees in dit artikel waar je op moet letten bij de keuze voor een trisuit.
turnpakje wassen tips
Net als normale kleding hebben de stoffen van turnkleding ook een beperkte levensduur. Maar als je je aan deze spelregeltjes houdt, zal je merken dat je turnpakje langer mooi blijft.
ecodesign_duurzaamheid
Ecodesign is een must, een visie, de toekomst. Het doel: om de impact van producten op het milieu zo klein mogelijk te maken. Wat het precies is en een uitleg van onze strategie vind je in dit artikel.
volleybalnet
Decathlon biedt je handige tips om een volleybalnet te kiezen. Ook kun je bij Decathlon terecht voor super fijne beachvolleybalnetten, check het advies!
Hoe kies ik een volleybal
Het kiezen van een volleybal gebeurd op basis van verschillende criteria: balcontact, duurzaamheid, stuit kwaliteit, gewicht en stabiliteit in de lucht.
Oefeningen voor je core zijn erop gericht om je buikspieren en rugspieren te versterken. Eén van de populairste oefeningen voor je core is de plank. Lees meer over core training in dit artikel.
NAAR BOVEN