56 Tips
Pages
sy
Waarom Stand Up Paddle (SUP) en yoga combineren? SUP yoga is de ultieme manier om te genieten van de rust van de natuur en yoga op een bijzondere manier uit te voeren. Met onderstaande uitleg kun je zelf het water op en SUP yoga oefeningen uitproberen!
Vaderdag Avonturier
Zondag 21 juni is het Vaderdag! Tijd om jouw vader in het zonnetje te zetten, zowel letterlijk als figuurlijk. Nu de zomer eindelijk in zicht is, is het tijd om jouw avontuurlijke vader mee op pad te nemen. Is jouw vader niet zo een actieve avonturier die zich graag in bossen en op wateren bevindt? In deze blog helpen wij jou mee deze dag zo speciaal mogelijk te maken en activiteiten te plannen die bij jouw vader passen! In welk van deze 4 types herken jij je vader?
squat
Nu de sportscholen dicht zijn, hebben we veel tijd om wc papier te kopen, heel veel wc papier. WC papier kan goed van pas komen, en niet alleen op het toilet. Wil jij fit blijven met je gehamsterde wc-papier terwijl je gewoon thuis aan het werk bent? Check deze 5 workouts.
Onderhoud yoga mat
Zweet, transport, stof, bacterieën, verschillende ondergronden... Een yogamat moet vaak veel doorstaan. We geven je een paar tips om het beste uit je yogamat te halen.
massage herstel
Sporten is gezond. Niemand wil echter last hebben van blessures. Het liefst willen we zo snel mogelijk herstellen om beter van de positieve effecten van sport gerbuik te maken en ons topfit te voelen.
fitness_cardio_vriendinnen_domyos
Vrienden delen alles en zijn er ook steeds voor elkaar, welke voornemens ze ook hebben, zolang ze maar samen zijn... er is niets leuker dan samen te trainen om elkaar te motiveren en het jaar goed in te zetten!
NAAR BOVEN