36 Tips
Pages
thumb mobile baseball bat
Ben je op zoek naar een honkbalknuppel, maar weet je niet precies waar je op moet letten? We geven een aantal tips om je keuze makkelijker te maken!
thumb mobile baseball glove
Je bent op zoek naar een handschoen voor honkbal of softbal, maar weet niet precies waar je op moet letten. Hier geven we een aantal tips om je keuze makkelijker te maken!
Hoe maak je je voetbalschoenen schoon?
Je voetbalschoenen schoonmaken, er zijn leukere dingen. En toch, je kan maar beter voor je schoenen zorgen als je niet elk jaar een nieuw paar wilt kopen.
Om aangenaam en veilig rugby te spelen, is het essentieel dat je aangepaste beschermers aanschaft. Wij geven advies.
Je hebt de hele week hard getraind, maar dan komt de vervelende mededeling: je staat niet in de basis en moet de wedstrijd beginnen op de bank. Niet erg! Je kan nog altijd een bepalende rol spelen. We leggen je hier uit waarom je uiteindelijk toch mee beslissend kunt zijn.
football_enfant_débute
Hoe pak je het aan als je kind wilt beginnen met voetballen? Voetbalschoenen, voetbaltenue en sporttas, wij geven je enkele tips.
Kipsta1
Hallo, mijn naam is Diego Jongen, 35 jaar oud en ben op dit moment werkzaam voor KIPSTA. Al meer dan 10 jaar ben ik werkzaam binnen Decathlon. In dit artikel vertel ik hoe ik mijn producten voor voetbal kies.
hockeystick
Als je op zoek bent naar een nieuwe hockeystick zijn er een aantal zaken waar je op moet letten. Je hebt namelijk hockeysticks in verschillende gewichtsklassen, lengtes en materialen. In deze adviesgids leggen wij je uit waar je op moet letten.
NAAR BOVEN