13 Tips
Pages
tennis
Je staat helemaal achteraan op de court wanneer je tegenstander een perfect dropshot speelt. Wat doe je daaraan? Snelheid, behendigheid, lef ... je leert het allemaal bij tennis.
tennisracket voor volwassenen
Ben je een beginner of een gevorderde tennisser? Ben je op zoek naar power, precisie of zelfs naar beide? Soms is het moeilijk om een keuze te maken uit alle verschillende tennisrackets die er zijn. Graag helpen wij je om de beste keuze te maken bij de aanschaf van een nieuw tennisracket.
tennisgrip
De keuze voor een goede grip is bijna net zo belangrijk als voor een tennisracket. Maar hoe kies je de juiste grip voor je racket? Bent u op zoek naar een comfortabele grip of een absorberende grip? Een stroeve grip of juist een gladde grip? Graag geven wij je enkele tips om het kiezen van een grip makkelijker te maken!
Tennissnaar kiezen
Op zoek naar power of naar meer gevoel? Wil je het verschil weten tussen allerlei verschillende snaren? Graag helpen wij je met de zoektocht naar de optimale snaar voor jouw speltype!
Je kind wilt graag tennissen, maar het is niet makkelijk om een keuze te maken uit verschillende tennisrackets. Wij bieden je graag wat hulp aan om onderscheid te kunnen maken tussen de rackets en zo het geschikte racket voor je kind te vinden.
Tenniskleding kiezen
Tennis je in de zomer of in de winter? Speel je in heel warm weer of ben je nog te vinden op de tennisbaan in de vrieskou? De keuze voor de juiste tenniskleding wordt vooral gemaakt op basis van de weersverwachtingen waarin je denkt te gaan spelen.
Tennisballen
Wil je graag tennisballen kopen maar weet je niet waar je op moet letten bij het selecteren van de juiste ballen, ontdek ons advies.
Hoe kies ik een tennisschoen voor volwassenen?
Wil je comfort of goede demping in je schoen, of een compromis van beiden? Op al deze vragen geven we je hier een antwoord!
NAAR BOVEN