33 Tips
Pages
vakantie
Nog even en het is zover: de zomervakantie komt eraan! Ben jij op zoek naar vakantie-inspiratie? In deze blog ontdek je vijf verschillende soorten vakanties die je zomervakantie onvergetelijk maken. Houd jij wel van een actieve fiets- of watersportvakantie? Of neem je liever de tijd om te ontspannen tijdens een strandvakantie of het kamperen? Of vind je een thuisvakantie wel aantrekkelijk klinken? Wat je ook gaat doen, Decathlon heeft alles voor jouw zomervakantie. Met de tips uit deze blog geniet jij deze zomer extra van je vrije tijd. Wie weet probeer jij na het lezen straks alle soorten uit. Go try en geniet van je vakantie!
Tent laten drogen
Iedereen kent het wel, dat moment wanneer je de tent wil gaan inpakken en het gaat regenen. Nat de tent opbergen is de ideale manier voor schimmelvorming. Om dit te voorkomen leggen we in dit sportadvies uit hoe je een tent het beste kan laten drogen.
luchtbedden en slaapmatjes onderhouden
In dit sportadvies leggen we uit hoe je het beste een slaapmatje en een luchtbed kunt onderhouden om er zo lang mogelijk plezier van te hebben.
Fietsvakantie
Hoewel de maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus stapje voor stapje versoepeld worden, zal een vakantie naar nabije of verre vakantielanden niet zo vanzelfsprekend en gemakkelijk zijn als het altijd geweest is. Dat hoeft echter lang niet zo vervelend te zijn als soms gedacht lijkt te worden. Nederland zit vol parels, bekende en onbekende, kleinere en grotere. Het is logisch om de komende zomer te gebruiken om deze plekken te ontdekken of herontdekken.
Kampperen in eigen huis en tuin
De vakanties en het lekkere weer staan voor de deur. Helaas door het coronavirus is het niet mogelijk om met dit goede weer naar de camping te gaan en te genieten van de natuur en het avontuur. Maar je kan ook het kampeer avontuur naar je eigen huis halen. Door te kamperen in je eigen huis of tuin!
Alleen wandelen
Wandelen brengt vele voordelen met zich mee. Het is een toegankelijke sport waar iedereen aan mee kan doen. Wandelen heeft op zowel je mentale als je lichamelijke gesteldheid een positieve werking. Maar daarbij is het wel belangrijk om je gezondheid en die van anderen niet in gevaar te brengen, en om verspreiding van het Coronavirus te voorkomen.
Hoe kies ik een tent?
Weet jij wat Fresh & Black inhoud? Door de uitvinding van Quechua en Decathlon zorgt onze 4 laags tentdoek ervoor dat jij donkerder en koeler in je de tent kunt slapen.
Ben jij van plan om te gaan bergwandelen deze vakantie? Lees hier hoe je het beste van start kunt gaan!
teaser-slaapzak
Droom je ervan duizenden sterren te bewonderen op onvergetelijke kampeertrips in de bergen? Een geweldig idee! Maar om van die droom geen nachtmerrie te maken, is de keuze van een goede slaapzak belangrijk..
NAAR BOVEN