8 Tips
Kipsta1
Hallo, mijn naam is Diego Jongen, 35 jaar oud en ben op dit moment werkzaam voor KIPSTA. Al meer dan 10 jaar ben ik werkzaam binnen Decathlon. In dit artikel vertel ik hoe ik mijn producten voor voetbal kies.
Hoe kies ik keepershandschoenen?
Als je bij het voetballen op doel staat dan zijn keepershandschoenen een essentieel onderdeel van je outfit. KIPSTA biedt een ruim assortiment aan keepershandschoenen voor vrije tijd tot aan competitie gebruik. Maar welke keepershandschoenen heb je nodig voor jou gebruik?
Hoe kies ik een sporttas?
Of je nu gaat trainen of een wedstrijd moet spelen, de keuze voor je sporttas is belangrijk. Je hebt nu eenmaal een sporttas nodig om al je sportspullen in te vervoeren.
Hoe kies ik scheenbeschermers?
Als je voetbalt moeten scheenbeschermers je scheenbenen en enkels beschermen tegen schoppen. Kipsta biedt verschillende soorten bescherming voor de scheenbenen en enkels. Maar hoe kies je de juiste scheenbeschermers?
Hoe kies ik teamsport onderkleding?
Je lichaam heeft te maken met temperatuurverschillen door inspanning en het weer. Om het spelplezier te verhogen tijdens verschillende inspanningen of weersomstandigheden heeft KIPSTA een ruim assortiment aan thermokleding ontworpen.
Hoe kies ik een voetbal?
Zonder een bal kun je niet voetballen. Het is belangrijk om de juiste soort bal te kiezen bij het type voetbal dat je speelt. Kipsta heeft een ruim assortiment aan voetballen zoals vrije tijd voetballen, competitie ballen en we hebben ballen voor zowel veldvoetbal als zaalvoetbal.
Hoe kies ik een voetbaldoel?
Dankzij de geheel stalen structuur en de eenvoudige montage (op elkaar aansluitende buizen) zijn de voetbaldoeltjes van Decathlon bestand tegen verschillende weersinvloeden. Ontdek hier alle tips!
Hoe kies ik mijn voetbalschoenen?
Voetbalschoenen of kicksen zijn er voor verschillende ondergronden en je kunt onderscheid maken tussen zaalvoetbalschoenen (indoor of futsal schoenen) en schoenen die je buiten kunt gebruiken.
NAAR BOVEN