14 Tips
Pages
Ook al zijn de weergoden je ongunstig gezind, warm blijven op de piste kun je afdwingen. Voor wie zo comfortabel mogelijk wilt skiën of snowboarden heeft Wed'ze een aantal tips opgesteld. Als je deze tips opvolgt zullen je wintersport tripjes voortaan een en al genot zijn. 
Op de piste is het belangrijk om met z'n allen een aantal regels te volgen. We willen natuurlijk dat iedereen op een veilige manier van de piste afkomt en dat we zonder blessures onze wintersport kunnen vervolgen. Lekker genieten van de sneeuw zonder nare incidenten, maar weet iedereen de basisregels wel? Wij zetten ze voor je op een rijtje.
Hoe kies ik ski's voor mijn kind?
Ben je op zoek naar ski's voor je kinderen maar weet je nog niet waar je op moet letten. Ontdek hier de adviezen die je nodig hebt om de juiste ski's voor je kind te kiezen.
Hoe kies ik een skihelm?
Of je nu een beginner bent of een ervaren skiër, iedereen valt wel eens. De gevaren tijdens de wintersport zijn reëel: snelheid, bomen, ijsplaten, andere skiërs zijn belangrijke risicofactoren. Echter, met de nodige bescherming kan je het risico op zware blessures en letsels enorm beperken.
Hoe kies ik skischoenen?
Een skischoen is de verbinding tussen de skiër en ski's. Daarnaast zorgt het voor ondersteuning en comfort. Een onjuiste schoen beïnvloed direct het skiën en dat is niet wat je wil. Wij helpen je een goede keuze te maken en gaan in op comfort, veiligheid en precisie.
Hoe kies ik skistokken?
Niemand skiet zonder skistokken! Maar hoe bepaal je de lengte van je skistokken en waar moet je op letten? We vertellen je alles!
Hoe kies ik een skibril?
In de sneeuw, mist of in de stralende zon: een skibril is onmisbaar om bij elk weer comfortabel de skipiste af te gaan! Een skibril geeft je gezicht bescherming tegen kou, wind en de zon en biedt daarbij het beste zicht.
Hoe kies ik ski's?
Piste, freeride, all mountain of Freestyle? Welke lengte? Breed of smal? Ontdek hier alle criteria die je kunt overwegen bij het kiezen van een ski.
Hoe kies ik snowboardschoenen?
Een goed paar snowboardschoenen moeten je voet efficiënt ondersteunen en beschermen tegen de impact tijdens het snowboarden. Je kunt verschillende schoenen kopen afhankelijk van je niveau, techniek en stijl. Ontdek nu alle tips die je helpen bij het kiezen van de juiste snowboardschoenen.
Hoe kies ik een snowboard?
Ontdek hier alle tips voor het uitzoeken van het juiste snowboard. Geen paniek, wij adviseren je op de best mogelijke manier.
NAAR BOVEN