20 Tips
Pages
Sportieve voornemens
Zijn jouw goede voornemens alweer het raam uit? Misschien leg je de lat wel gewoon te hoog... Wij hebben onderzocht hoe het komt dat de één ze wel behaalt en de ander niet! Check de resultaten hier:
snowboardhandschoenen
Skihandschoenen en skiwanten zijn super belangrijk om comfortabel te kunnen skiën of snowboarden. Ze zorgen voor bescherming tegen de kou maar ook tegen de scherpe randen van een ski of snowboard. In deze adviesgids leggen we je uit waar je op moet letten bij het maken van een juiste keuze.
Snowboarden en skiën (wintersport) is niet zonder risico's en je kunt eenvoudig een blessure oplopen. Vooral je hoofd, nek en rug moeten goed beschermd worden. Een ongeluk kan impact op je rug veroorzaken. Daarom is het belangrijk om een goede rugbeschermer te dragen. Wij leggen je uit waar je op moet letten bij het maken van de juiste keuze.
Skihelm dragen
Een skihelm beschermt je hoofd tegen letsel en eigenlijk heb je tegenwoordig geen excuus meer om er geen te dragen. De helmen van tegenwoordig zijn zo licht en comfortabel en geven je extra veiligheid.
Skischoenen
Koude voeten kunnen een dagje op de skipiste al gauw verknallen. Om je voeten deze winter warm te houden, hebben wij een paar tips opgesomd. Veel wintersportplezier!
Snowboard bindingen kiezen
Wil jij comfortabel snowboarden, waarbij je een directe overgang van je snowboardschoenen naar je snowboard hebt, dan moet je wel de juiste snowboard bindingen kiezen. Wij helpen je met de juiste tips zodat jij precies weet welke bindingen je nodig hebt.
Ook al zijn de weergoden je ongunstig gezind, warm blijven op de piste kun je afdwingen. Voor wie zo comfortabel mogelijk wilt skiën of snowboarden heeft Wed'ze een aantal tips opgesteld. Als je deze tips opvolgt zullen je wintersport tripjes voortaan een en al genot zijn. 
piste regels
Op de piste is het belangrijk om met z'n allen een aantal regels te volgen. We willen natuurlijk dat iedereen op een veilige manier van de piste afkomt en dat we zonder blessures onze wintersport kunnen vervolgen. Lekker genieten van de sneeuw zonder nare incidenten, maar weet iedereen de basisregels wel? Wij zetten ze voor je op een rijtje.
Hoe kies ik ski's voor mijn kind?
Ben je op zoek naar ski's voor je kinderen maar weet je nog niet waar je op moet letten. Ontdek hier de adviezen die je nodig hebt om de juiste ski's voor je kind te kiezen.
Hoe kies ik een skihelm?
Of je nu een beginner bent of een ervaren skiër, iedereen valt wel eens. De gevaren tijdens de wintersport zijn reëel: snelheid, bomen, ijsplaten, andere skiërs zijn belangrijke risicofactoren. Echter, met de nodige bescherming kan je het risico op zware blessures en letsels enorm beperken.
NAAR BOVEN