5 Tips
Zeilen1
Er zijn verschillende vormen van Zeilen. Daar horen ook verschillende soorten kledingstukken bij. Hieronder leggen wij uit hoe je deze kan kiezen.
Zeilen1
Er zijn verschillende vormen van Zeilen. In dit artikel lichten we een aantal vormen van zeilen toe waarvoor je producten kan vinden bij Decathlon
Hydratation voile
Volgend zinnetje heb je zonder twijfel al gehoord, en het is ook het credo van elke sporter, ongeacht zijn of haar niveau: “je moet drinken voor je dorst hebt en eten voor je honger hebt”! Je denkt dat uitdroging jou niet kan overkomen omdat je een watersport beoefent? Vergis je niet, door de wind, het zoute water, de zon en de inspanning verliest je lichaam veel vocht. Wacht dus niet om een glas (water) te drinken, je lichaam zal je er dankbaar om zijn, ik leg je uit waarom.
Hoe kies ik een reddingsvest?
Het dragen van een reddingsvest is essentieel op het moment dat je aan boord stapt. Er zit een groot verschil tussen een reddingsvest en een drijfvest, lees hieronder wat het verschil is en wanneer je voor welk product kiest.
Hoe kies ik zeilkleding?
Zeilkleding moet over het algemeen bestand zijn tegen het water, de kou en de wind, maar ook tegen de zon en de hitte. Door deze uiteenlopende variatie aan weersomstandigheden is het 3-lagen principe bedacht. Hieronder leggen we uit wat het inhoudt.
NAAR BOVEN